2015年7月8日 星期三

陳凱琳孖蕭正楠裸泳 問准男友鄭嘉穎 凱琳,鄭嘉穎,嘉穎,蕭正楠,正楠,陳凱琳,



陳凱琳將會與蕭正楠(小圖)有一場雙雙裸泳的場口,凱琳表示已經問准男友鄭嘉穎。

next 1/1 pre

陳凱琳表示到時會打好晒底。

next 1/1 pre

陳凱琳大晒玉背。

next 1/1 pre

蕭正楠表示不會特意向女友黃翠如備案。

next 1/1 pre

黃翠如(資料圖片)

next 1/1 pre

藝人蕭正楠、陳凱琳於《巨輪II》中有感情線,劇情指性格大膽的凱琳吸引了蕭正楠,二人更會於十一月到日本拍攝一場雙雙裸泳的場口,對二人來說是大膽嘗試。

陳凱琳對此場戲都有點擔心,始終未做過,她接受《東網》訪問時謂:「呢場戲好顯示角色性格,除晒衫落水係紓緩壓力,冇色情或誘惑人,到時自己會打晒底,同埋夜晚拍唔會睇到啲乜。」她又坦言有跟父母說有此場戲,更向男友鄭嘉穎備案,她謂:「我應承父母所有嘢會安全,我都有同嘉穎講劇情,佢都有幫我聽吓劇本,睇吓我有乜新演法,佢聽到我要拍裸泳戲時起初都有擔心,但佢都好信得過監製,所以ok嘅!」

而蕭正楠亦打趣謂:「咁!嘉穎會唔會嬲我嘅!最多我游遠啲囉!」被問到若要「露股」需否向女友黃翠如備案時,他笑謂:「唔使!個股我自己架嘛!不過尊重佢都同佢講聲。不過我有信心大家睇到都食得落飯。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...