2015年10月18日 星期日

鄭嘉穎陳凱琳睇舞台劇頭貼頭自拍 凱琳,鄭嘉穎,嘉穎,陳凱琳,



愛情嘅魔力真係大。

next 1/1 pre

冇花冇假,真係鄭嘉穎嚟架!

next 1/1 pre

背對鏡頭嘅就疑似係陳凱琳。

next 1/1 pre

入到場就排排坐,鄭嘉穎仲係咁望實女友陳凱琳。

next 1/1 pre

冇乜人仲可以玩吓Selfie添~

next 1/1 pre

頭貼頭so sweet!

next 1/1 pre

藝人鄭嘉穎同女友陳凱琳(Grace)自公開戀情後一直愛得癡纏,現於內地落力拍劇搵人仔嘅嘉穎更為咗女友成日中港兩地走,而今次嘉穎仲趁假期同Grace去咗拍拖sweet sweet!

有網民噚晚發現兩人行蹤,於葵青劇院睇陳國邦同鍾景輝演出嘅《相約星期二》舞台劇,惟有網友就留言指:「奇怪的是,他們也太普通人了,完全沒有路人走上去要合影神馬的,只有我,說了一句Hello,然後就看到眼睛大大的陳凱琳燦爛的笑了。」相中所見,兩人一入場就已經黐到實,更不時頭貼頭大玩自拍,毫不避忌!其後待觀眾逐漸散去,嘉穎先拖實女友十指緊扣離開。

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...