2015年10月18日 星期日

李晨甫冰冰童年照晒恩愛 冰冰,范冰冰,李晨,李冰冰,



李晨大晒女友嘅萌照。

next 1/1 pre

角度的重要,冰冰(前排中)細細個識!

next 1/1 pre

內地唔少藝人最近都好鍾意喺網上公開晒恩愛,好似啱啱結咗婚嘅黃曉明同Angelababy,早前曉明就發文公開「愛的宣言」;而未結婚亦嘅有汪峰同章子怡!而講到愛得高調,點可以唔提李晨同范冰冰嘅「晨冰戀」!今次,李晨又發功,佢喺微博上載咗一張范冰冰嘅童年照,相中見冰冰樣子冇乜點變,同依家一樣咁靚女,而且原來冰冰細細個就已經深明影相角度的重要性,識得微微低頭45度角望鏡頭,相當可愛!李晨仲不忘留言抽一抽女友水:「原來45度低頭拍照是從小培養的…」嘩!打情罵悄打到上微博,難怪網友都留言話:「秀秀秀,又秀恩愛,偷偷告訴我們,你是不是要做爸爸了?」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...