2015年12月15日 星期二

《天煞2》預告出爐 Baby有大特寫 __,Baby,Angelababy,

荷里活大片《天煞-地球反擊戰》喺1996年上映後大賣,今日續集《天煞-地球反擊戰2》嘅預告片終於出爐喇,其中最吸引嘅當然就係有份參演嘅Angelababy啦,Baby喺戲中叫Rain,飾演戰機機師,駕駛戰機對抗外星人。雖然Baby只喺預告中出現咗一秒,不過呢個大特寫就證明咗Baby喺戲中嘅戲份一定唔會少! ...


荷里活大片《天煞-地球反擊戰》喺1996年上映後大賣,今日續集《天煞-地球反擊戰2》嘅預告片終於出爐喇,其中最吸引嘅當然就係有份參演嘅Angelababy啦,Baby喺戲中叫Rain,飾演戰機機師,駕駛戰機對抗外星人。

雖然Baby只喺預告中出現咗一秒,不過呢個大特寫就證明咗Baby喺戲中嘅戲份一定唔會少!

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...