網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年5月21日 星期一

老婆事業心重 林奕匡拖慢「造人」 __,林奕匡,

林奕匡冧啜太太晒恩愛。
老婆事業心重林奕匡拖慢「造人」歌手林奕匡與太太李靄璣(Rikko)昨日出席ViuTV節目《GoodNightShow全民星戰》活動,兩人頻頻放閃,玩遊 ...


老婆事業心重 林奕匡拖慢「造人」

歌手林奕匡與太太李靄璣(Rikko)昨日出席ViuTV節目《Good Night Show全民星戰》活動,兩人頻頻放閃,玩遊戲攬到實,林奕匡又趁機錫太太,表現相當恩愛!

兩公婆合體出活動,Rikko笑指最開心應該是雙方父母,皆因身在加拿大的四位長輩會不時相約飲茶「煲」兩人的新聞,問到會否監控他們的「造人」計劃?Rikko直言爸爸比較緊張,曾揚言如果她生小朋友會搬返香港幫手湊B,不過她自言想再投放多些時間於幕前工作,林奕匡說:「知道佢做幕前開心啲,我會畀多啲時間佢,佢想做咩都得,唔做都得!」冧爆的Rikko即說:「多謝老公!」

林奕匡與太太李靄璣非常投入玩遊戲。
  • 林奕匡與太太李靄璣非常投入玩遊戲。





鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...