網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年6月17日 星期日

父親節2018:【赴美登台】王浩信嘆:父親節消失喺時差中 __,王浩信,

王浩信透露今年父親節冇得喺香港過。屢傳婚變嘅藝人王浩信(Vincent),現正努力投入工作。雖然今日係父親節,不過佢亦要赴美登台冇法陪屋企人。王浩信今 ...


王浩信透露今年父親節冇得喺香港過。


屢傳婚變嘅藝人王浩信(Vincent),現正努力投入工作。雖然今日係父親節,不過佢亦要赴美登台冇法陪屋企人。王浩信今朝喺IG甫相透露:「喺度祝大家父親節快樂既時候,我呢度既(嘅)父親節就仲未到,返到去嘅時候父親節就已經過完,2018我既(嘅)父親節消失係(喺)時差之中😱 又或者可以話係第一次最近距離同天父過🌟哈哈,致所有努力打拼嘅爸爸,父親節快樂!」

唔少網友都留言叫Vincent賺錢要加油,另外亦有人話雖然Vincent今年冇得喺香港過父親節,唔知佢之後又會唔會同屋企人補祝呢?


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...