網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年8月17日 星期六

陳庭欣:陳庭欣鸚鵡生蛋 網民好奇點處理? __,陳庭欣,

學到嘢!藝人陳庭欣是圈中出名的愛鳥之人,飼養了多隻鸚鵡的她,昨日在社交網透露其中一隻鸚鵡「將軍」生蛋,並留言解釋:「生蛋係因為發情期,生出來嘅都係冇受 ...


學到嘢!


藝人陳庭欣是圈中出名的愛鳥之人,飼養了多隻鸚鵡的她,昨日在社交網透露其中一隻鸚鵡「將軍 」生蛋,並留言解釋:「生蛋係因為發情期,生出來嘅都係冇受精嘅白蛋呀,類似母雞會生雞蛋呀。」有網友即好奇她會如何處理蛋時,她透露只會欣賞。

---------------

立即參加「賞您睇」: https://tinyurl.com/y2e6pmwk

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...