2019年12月17日 星期二

劉兆銘:「阿女」郭少芸巧遇 88歲劉兆銘勁精神 __,劉兆銘,郭少芸,

父女重聚!近年鮮有露面嘅「MingSir」劉兆銘,大家都好難喺螢光幕前見到佢,不過佢個「女」郭少芸就巧遇對方,仲有張達明、趙希洛,88歲嘅MingSi ...




父女重聚!


近年鮮有露面嘅「Ming Sir」劉兆銘,大家都好難喺螢光幕前見到佢,不過佢個「女」郭少芸就巧遇對方,仲有張達明、趙希洛,88歲嘅Ming Sir健康似乎唔錯,精神奕奕,攬住「阿女」影相!


郭少芸留言:「巧遇銘Sir,《七姊妹》入面曾經飾演過兩父女,又好耐冇見達明,有時,有些朋友,要碰個面,易過借火,人生,突然覺得好輕而易舉,此刻,聖誕前的一聚,有意思,灰常稀飯!㊗️大家萬事如意!」

來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...