2013年12月6日 星期五

[忽然1周 958] 小儀抵得諗 小儀,MW,




媽咪姐

小儀抵得諗

兩個高妹,一個有泳衣印,一個爛面,真係唔掂。反而身高五呎爭一吋( 148cm)嘅小儀就冇呢啲問題,仲唔介意做埋 model㖭。

早前,媽咪姐喺尖沙嘴見到小儀喺鞋店血拼,點知忘我試鞋之際,就有幾個粉絲攞曬手機同電話對準佢不停影相。不過小儀唔係影完就算,直頭好似 model上身,不時著住對新 boots擺曬甫士,抵得諗過啲代言人。

兼職私影

小儀喺正店門口試鞋,幫間 shop免費做生招牌,仲惹來粉絲狂影,宣傳功效好過賣廣告。做完推廣大使,佢仲好到買埋對 boot走,認真抵得諗(下圖)。

胸壓森美

小儀份人真係冇乜所謂,好似拍檔森美周二( 3日)牛一,小儀胸壓森美個背脊為佢賀壽,呢份禮認真大。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...