2015年10月23日 星期五

劉曉慶:大陸機場「被斬」劉曉慶揭麵店收費驚人 劉曉慶,



劉曉慶揭大陸機場麵店收費驚人,78蚊人仔一碗麵。

next 1/1 pre

劉曉慶為這碗麵計算過,一條麵要3蚊人仔。

next 1/1 pre

劉曉慶鬧爆大陸機場麵店收費驚人,獲網民支持。

next 1/1 pre

網民大反應,紛紛指各地機場的價錢都是偏貴。

next 1/1 pre

經常周圍飛嘅大陸美魔女劉曉慶有投訴,她在大陸某機場等飛時搵嘢食醫肚,見到一間麵店,即刻衝入去食,點知碗麵嚟咗先知出事。

劉曉慶反應好大話:「一碗麵條78塊錢!O機場的天價麵條 不是7.8,是78!平均每一根麵條3塊錢!欺負我們太餓了。不是吃麵,這是吃錢!」以上的價錢都是以人民幣計算。

網民立即反應,力撐大陸美魔女,插爆這間麵店,並說大陸多個機場內的價格驚人,但亦有網民指劉曉慶不應不看價錢便落單。

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...