2015年11月30日 星期一

兩個月大喇!湯盈盈第一次帶細女出街 __,盈盈,湯盈盈,

細女兩個月大,盈盈第一次帶佢出街。next1/1pre三母女好溫馨呀!next1/1pre做咗家姐嘅Alyssa幾chok!next1/1pre蟹籽驚現天然呆。next1/1pre藝人湯盈盈今年九月誕下幼女Kassidy後,一直都專心休息。全力照顧兩名女兒的盈盈,在微博透露帶埋大女錢凱晴(Alyssa)及幼女去主題公園,更自爆是Kassidy首次戶外活動,盈盈留言:「Happy2monthsBab ...


細女兩個月大,盈盈第一次帶佢出街。

next 1/1 pre

三母女好溫馨呀!

next 1/1 pre

做咗家姐嘅Alyssa幾chok!

next 1/1 pre

蟹籽驚現天然呆。

next 1/1 pre

藝人湯盈盈今年九月誕下幼女Kassidy後,一直都專心休息。全力照顧兩名女兒的盈盈,在微博透露帶埋大女錢凱晴(Alyssa)及幼女去主題公園,更自爆是Kassidy首次戶外活動,盈盈留言:「Happy 2 months Baby~ 」

至於另一位星媽呂慧儀則上載囝囝「蟹籽」照片,相中見「蟹籽」天然呆十分可愛,她留言:「Morning my sunshine!」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...