2016年2月13日 星期六

苟芸慧生意諗頭多 心郁開婚姻介紹所 __,苟芸慧,

苟芸慧想開婚姻介紹所呀!next1/1pre苟芸慧生意諗頭多多。next1/1pre苟芸慧實行一條龍服務,設計埋情侶裝同婚紗。next1/1pre苟芸慧話雖然冇男友,但就好enjoy喺工作中度過。next1/1pre苟芸慧話當年情人節成為收花及朱古力最多嘅學生,認真犀利!next1/1pre苟芸慧仲畀同學仔叫做icequeen添。next1/1pre苟芸慧話揀男友,唔一定要揀圈中人。next1/1 ...


苟芸慧想開婚姻介紹所呀!

next 1/1 pre

苟芸慧生意諗頭多多。

next 1/1 pre

苟芸慧實行一條龍服務,設計埋情侶裝同婚紗。

next 1/1 pre

苟芸慧話雖然冇男友,但就好enjoy喺工作中度過。

next 1/1 pre

苟芸慧話當年情人節成為收花及朱古力最多嘅學生,認真犀利!

next 1/1 pre

苟芸慧仲畀同學仔叫做ice queen添。

next 1/1 pre

苟芸慧話揀男友,唔一定要揀圈中人。

next 1/1 pre

苟芸慧

next 1/1 pre

苟芸慧

next 1/1 pre

無綫小花苟芸慧今年要過單身情人節,甚有生意頭腦的苟姑娘計劃開婚姻介紹所提供一條龍服務!

苟芸慧過去幾年雖然沒有另一半,但工作中度過情人節一樣充實,她已定下情人節約一班單身朋友過:「去我餐廳整嘢食,食完個人都甜晒,到時互相介紹,女士聽日玩咗先,後日約埋男仔一齊!點心舖依家做得幾好,計劃開婚姻介紹所,跟住設計埋情侶裝、婚紗,實行一條龍服務。」

「ice queen」收花最多

苟姑娘當年在加拿大求學期間,最難忘是情人節成為收花及朱古力最多的學生,為免浪費,她將朱古力轉贈好友。有否男生成功約會她?她說:「冇嗰時個樣好醜樣、箍牙,唔夠膽笑,同學都叫我ice queen,後來先慢慢放自己出嚟。(心儀對象要求?)希望似朋友,可以講笑,孝順同有愛心。」對於擇偶條件,以往當演員接觸的多是圈中人,染指飲食界後便「放眼世界」,認識了不同界別人士,她會朝住這個方向進發:「男仔唔一定要買好貴嘅嘢,試過男友喺我唔方便日子,好細心幫我買熱飲,成個人都融晒」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...