2017年2月24日 星期五

名人:恨再追兩個 JC為女收起性感 __,JC,Jessica C,

JessicaC.自言做媽媽後已覺得沒必要再行性感。久未露面的「警鐘模」JessicaC.與「魔鬼胸」蔚雨芯一同現身活動,不過榮升人母的Jessica就明顯較以往收起性感,她透露女兒3月23日便一歲。早前聖誕、新年及農曆新年都在美國與家人一起,問她現在是否做全職媽媽?她說:「因為Andy(安志杰)嚟緊三至七月要拍戲,所以我要照顧個女,同埋主要因為我仲餵緊人奶,我本來打算六個月就停,但個女好健康、活 ...


Jessica C.自言做媽媽後已覺得沒必要再行性感。

久未露面的「警鐘模」Jessica C.與「魔鬼胸」蔚雨芯一同現身活動,不過榮升人母的Jessica就明顯較以往收起性感,她透露女兒3月23日便一歲。早前聖誕、新年及農曆新年都在美國與家人一起,問她現在是否做全職媽媽?她說:「因為Andy(安志杰)嚟緊三至七月要拍戲,所以我要照顧個女,同埋主要因為我仲餵緊人奶,我本來打算六個月就停,但個女好健康、活潑同好動,我想將最好嘅嘢畀佢,所以依家佢想飲到幾時就幾時。」

十月美國搞婚禮

提到其打扮較蔚雨芯輸蝕?她續說:「我依家已經係唔同嘅Jessica,以前我會好想着性感,依家我唔抗拒,但覺得冇必要,因為做咗媽咪,依家個女先係最重要!」此外,問到何時再追B?她說:「我希望生多一仔一女,咁就夠勒,我鍾意做媽咪嘅感覺,係我最喜歡嘅工作。(依家開始做人?)試緊。(咁你個婚禮呢?)應該會係十月,到時係我哋訂婚兩周年,有特別意義,會喺美國搞,方便家人,返嚟再同朋友食飯。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!