2017年10月4日 星期三

【獨家】麥明詩箍牙瘦面唔食月餅 __,麥明詩,

麥明詩話佢箍牙之後塊面瘦咗。藝人黃智賢(Ben)、關禮傑、王君馨及麥明詩(Louisa),在金鐘拍攝無綫新劇《是的咁,法官閣下》節目巡禮,一班「大狀」 ...


麥明詩話佢箍牙之後塊面瘦咗。


藝人黃智賢(Ben)、關禮傑、王君馨及麥明詩(Louisa),在金鐘拍攝無綫新劇《是的咁,法官閣下》節目巡禮,一班「大狀」在草地一字排開,霸氣晒冷!

提到中秋佳節,Louisa受訪時坦言這幾天都要開工,連10月6日生日的哥哥亦在外地旅行,要待他回港才可以一家人補祝。問到能否抵受月餅的美味誘惑?她說:「箍牙後塊面瘦咗,監製都話塊面瘦啲上鏡啲,諗住以後都Keep住咁瘦,所以冇理由畀自己食到又增磅!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...