2017年10月16日 星期一

【閃婚閃離】着性感泳衣同吳卓羲戲水 梁靖琪辣着前老爺 __,梁靖琪,吳卓羲,

梁靖琪同大隻男友約埋兩男一女友人食飯,開心得滯仲作狀要咀哎呀男友……唔知Toby記唔記得,當年佢同前夫黃敏豪離婚,有傳導火線就係Toby同吳卓羲喺泳池 ...


梁靖琪同大隻男友約埋兩男一女友人食飯,開心得滯仲作狀要咀哎呀男友……唔知Toby記唔記得,當年佢同前夫黃敏豪離婚,有傳導火線就係Toby同吳卓羲喺泳池玩得太過火。

先講番,梁靖琪同前夫喺北京邂逅,喺宴會坐埋同一張枱而認識,拍拖唔夠一年就結婚,11年喺洲際酒店擺足53圍,圈中好多人赴宴,多人過台慶。點知翌年Toby同吳卓羲去三亞拍《衝上雲霄II》時,喺酒店泳池戲水,着住件泳衣攬頭攬頸。當時報道係話黃敏豪爸爸嬲到掟雜誌,不過其後夫婦兩人都話有備案同冇咁大鑊。

直至14年,Toby於微博承認同前夫和平分開,離婚後,Toby返咗娘家住。至於o依家同大隻男友嘅戀情,就萌芽於16年,變番單身嘅Toby迷上健身,同大隻男友有共同嗜好,越行就越埋。不過Toby對於戀情就好低調,除咗有時俾傳媒見到,都極少喺網上放閃。



Toby依家好少性感相喇,好多都係健身相。(ig圖片) (ig圖片)
Toby喺泳池同吳卓羲玩得太過火,辣着前夫家人。(資料圖片)

同前夫黃敏豪拍拖一年結婚,結婚年半後離婚。(資料圖片)
(資料圖片)

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...