2018年6月27日 星期三

湯寶如:《經典50年》被飛 湯寶如扮阿姐唔合作? __,阿姐,湯寶如,汪明荃,

湯寶如自揭離開真相。由薛家燕、陳敏之、胡諾言等主持的無綫節目《流行經典50年》長做長有,因節目入屋受到觀眾歡迎,收視成績不錯,主持們都視節目為一塊「肥 ...


湯寶如自揭離開真相。


由薛家燕、陳敏之、胡諾言等主持的無綫節目《流行經典50年》長做長有,因節目入屋受到觀眾歡迎,收視成績不錯,主持們都視節目為一塊「肥豬肉」。而藝人湯寶如(湯記)早前亦曾為節目擔任主持,但有指她遭投訴態度差不禮貌,「扮阿姐」拒絕對稿因不合作而被飛出節目。

離開因為曹永廉

湯記接受訪問回應有關傳言,她否認說:「我冇扮阿姐喎!(係咪唔對稿呀?)唔係呀,從來唔會,『阿姐』係家燕姐!話我態度唔好?家燕姐、黎小田同曹永廉(阿廉)可以做人證,如果我同佢哋唔啱,家燕姐娶新抱都唔會請我。」湯記又解釋離開節目全因為與曹永廉拍檔:「本身我同阿廉係一Pair嘅,咁佢要離隊去拍劇,我都做咗呢個節目成年啦,本來我只係做四集咋,無綫想搵番合約藝人陳敏之同胡諾言,加上我又要籌備新歌,所以咪停一停囉。」

傳出負面消息可有不開心?她說:「咁又冇,我諗啲觀眾會唔得我囉,如果監製再搵我,我時間許可可再合作。」她又說跟節目台前幕後都好好好朋友常約食飯,現時等曹永廉返港,一眾人會再約飯局。

薛家燕稱合作愉快

而一直為節目擔任主持的薛家燕亦否認:「湯記冇耍大牌,我哋合作得好愉快,佢係要做佢嘅大碟嘢,曹永廉就要拍劇,冇辦法做落去,之前大家都諗唔到做咁耐,所以公司先安排另一Pair主持入嚟。」曹永廉則說:「一定唔會,湯記好好,我哋不知合作得幾開心。」而後來加入的陳敏之則表示未有聽過此傳言:「我只知曹永廉去拍《包青天再起風雲》,湯記我就唔知,可能換就一齊換。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

 https://bit.ly/2JjSVcr 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...