2018年10月11日 星期四

【有片】《全民造星》龍志權改詞版「17歲」搞笑唱:「嚟睇下李澤楷最愛!」 __,李澤楷,

【有片】《全民造星》龍志權改詞版「17歲」 搞笑唱:「嚟睇下李澤楷最愛!」
【有片】《全民造星》龍志權改詞版「17歲」 搞笑唱:「嚟睇下李澤楷最愛!」.fb-comments,.fb-commentsspan,.fb-comm ...


【有片】《全民造星》龍志權改詞版「17歲」 搞笑唱:「嚟睇下李澤楷最愛!」







所謂「17歲那日不要臉,參加了挑戰。」咪住先!呢句係劉德華原唱版嘅《17歲》歌詞啫,《全民造星》嘅龍志權就用心炮製咗「改詞版」《26歲》,歌詞有笑有淚,唱盡節目中嘅花姐、姜濤、肥仔,連大老闆李澤楷都唔放過!仲有好多關於比賽期間嘅感動位,有網民話本身麻麻地鍾意佢,聽完都覺得好感動,鍾意咗佢添!




「廿碌歲」那日不要臉 參加了挑戰 

雖然佢講明第一句係唔啱音嘅然,不過真係幾好笑!



記得阿火 美君 chur我去訓練

導師火火同劉美君首先「被留名」!



嚟估下李澤楷最愛 邊位嘅表演

連Viu TV大老闆Richard哥都唔放過!



唔估喇 我就狂loop各類姜濤嘅影片

玩得改詞,緊係要抽下姜濤水



記得肥仔個樣 好似某教諫

俾佢唱一唱,肥仔x安西教練個畫面又出返嚟!



《男兒當入樽》嘅安西教練。

安西教練真人版——肥仔梁業。



花姐你別黑臉 你明明勁美艷

多得你 用心撚這慈母手中線

花姐作為《全民造星》嘅阿媽,點可以冇佢份呢?



如X到你起雞皮難避免

嘟!請自行填返個「x」字



唔多夠格做明星 我哋依然愛表演

呢首歌嘅改編詞雖然係想引你笑,不過充滿參賽者一路走來嘅畫面,一不小心,就出現「洋蔥位」了!



觀眾被龍少感動了!

有人話本身麻麻地鍾意佢,聽完之後鍾意咗佢添!



睇片



全民造星

【啲詞好鬼正!😎】有冇人睇完龍少呢兩集之後,鍾意咗佢?😏重溫更多龍少加分位:http://bit.ly/2KYyiEdp.s. 最尾原來係「來年仍會很記掛這兩Team」😂多謝龍少指正👍🏼#兩Team都好正 #GoodNightShow #全民造星 龍志權

Posted byViuTVon Tuesday, 25 September 2018

Cap by:Viu TV









有咩膠句分享下?












鍾意就快D Share啦!