2019年1月1日 星期二

張栢芝:2018再生B!張栢芝首談產後感受:我要… __,張栢芝,

張栢芝豬年一早就出動喇!新年快樂!女星張栢芝喺上年再榮升媽媽,誕下一子!今朝一早,佢就喺微博上載一段片祝賀大家,佢仲首談及產後感受添!片中嘅佢,用ap ...


張栢芝豬年一早就出動喇!


新年快樂!女星張栢芝喺上年再榮升媽媽,誕下一子!今朝一早,佢就喺微博上載一段片祝賀大家,佢仲首談及產後感受添!

片中嘅佢,用app將自己變成一隻豬,不過佢就話唔想變咗隻真豬,佢用普通話講:「我自己啦,就希望不要變成一頭豬,因為我剛生完小孩,我要愈來愈瘦,這個就是我的願望!」而佢仲祝大家「豬年身體健康、幸幸福福、願意成真、2019年發一個大財!」網民都向佢送上祝福,希望佢個BB健康成長呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...