2019年8月8日 星期四

連詩雅:連詩雅自爆情緒失控狂流淚:要擔起成頭家 __,連詩雅,

真係陰公豬喇…歌手連詩雅(Shiga)到電台宣傳《過路人》,表示剛才做節目都忍不住眼濕濕,因為想起這兩年經歷很多:「入行咁耐都未試過咁長時間冇派歌,上 ...


真係陰公豬喇…


歌手連詩雅(Shiga)到電台宣傳《過路人》,表示剛才做節目都忍不住眼濕濕,因為想起這兩年經歷很多:「入行咁耐都未試過咁長時間冇派歌,上次已係年半前派歌。(因為正值轉公司交接期?)都係,雖然公司好好,有安排其他工作畀我,但都對前路幾迷惘,覺得自己會唔會有情緒病,情緒幾控制唔到,但都同自己講冇事,同咗最熟嘅一、兩個朋友講。(爆喊?)未去到,但早上起身唔知自己做咩,喺床上不停流眼淚,成日喊,唔知自己可以做咩,我又要擔起成頭家,多謝同事、朋友陪我渡過難關。」

唔介意養埋另一半

記者打趣說她可以直接結婚,她笑言:「唔關事,唔會工作唔滿意或搵唔到出路就嫁咗佢算,我揀另一半唔會話有咩條件,覺得夾就得。」她又謂自己拍拖不可以卑躬屈膝及受氣:「要有自己成就,除咗工作上,我嘅容忍度係大啲,但對另一半我唔會迫自己認同我唔同意嘅嘢,甚至可以養埋另一半。(男朋友徐浩係咪?)每個男人都唔一樣,有啲男人唔ok㗎,但我覺得女人都可以有自己成就。」

另外,講到她之前與好友陳嘉莉買情趣內衣,她表示兩人因合作劇集而相熟:「嗰間泳衣同內衣店係我之前做過代言,所以去買就有折。」講到她揀Lace款?她笑言:「其實我之前唔買Lace㗎,但我問Sales有咩款可以勁啲,佢就話Lace款可以令胸形靚啲,有豐滿啲嘅效果。(男友係咪好開心?)佢未見過,我畀自己睇。」她又謂與女仔去街先會打扮靚啲,同男仔去街通常運動Look,穿Sports Bra。

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!