2019年10月13日 星期日

楊思琦:繼續做嘉賓!賈思樂預告同佗B楊思琦合唱 __,楊思琦,賈思樂,

楊思琦會繼續做賈思樂個唱嘉賓。歌手賈思樂(Louie)將於11月12及13日在文化中心舉行《ME&MYGIRLSinConcert》,Louie邀請了 ...


楊思琦會繼續做賈思樂個唱嘉賓。


歌手賈思樂(Louie)將於11月12及13日在文化中心舉行《ME & MY GIRLS in Concert》,Louie邀請了圈中六個靚女做嘉賓,楊思琦正是其中一個,今日思琦宣布出雙喜臨門的喜訊,她親口承認已經與圈中男友結婚,並且將會再做媽咪。


Louie接受東網電話訪問:「我都係啱啱先知咋,好戥佢開心。」他謂聽到思琦有喜,他就打電話直接問對方求證:「佢話係呀,佢話一路都冇同人講,依家就話我聽,我都即刻恭喜佢。」兩個月前他們拍攝演唱會宣傳海報時,他完全不察覺對方有喜:「係正常。」


他謂屆時思琦會佗住B上台為他演唱會繼續表演:「好特別,我從未有試過同有身孕嘅人唱歌,今次係第一次,我當然會好好照顧佢,只係佢唔好太過興奮或開心喺台上勁跳,因為驚佢突然喺台要生B。」他透露與思琦揀選的合唱歌是一首慢歌:「當時我都有問過佢不如跳吓舞,佢話唔想記太多嘢,唔怪得之佢話唔好喇,我依家明白啦,佢應該已經係有咗。」
---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...