2020年4月10日 星期五

接受家燕姐抗疫十字步挑戰 Bob自嘲跳舞似中咗降 #Bob #家燕姐 #林盛斌 #薛家燕

其實阿Bob跳得唔差。
接受家燕姐抗疫十字步挑戰Bob自嘲跳舞似中咗降其實阿Bob跳得唔差。走得好前嘅家燕姐自創「抗疫十字步」challenge,歌詞好有意思㗎,就係「齊人跳 ...




接受家燕姐抗疫十字步挑戰 Bob自嘲跳舞似中咗降

其實阿Bob跳得唔差。

走得好前嘅家燕姐自創「抗疫十字步」challenge,歌詞好有意思㗎,就係「齊人跳十字步,拾回自己的態度,哪怕前面嘅路,只有你先行得到」,佢仲話抗疫要積極!日日喺屋企,十字步令你皆大歡喜!(笑)

識跳一齊跳。
識跳一齊跳。
有聲圖。

有聲圖。

challenge玩法好簡單,就係先要加啲創意心思拍條靚片再#tag三個朋友一齊發放正能量,最後最緊要加hashtag #抗疫十字步,阿Bob勇於接受挑戰,着住戲服勇敢地跳,佢話,「我見到人哋d Dancer 笑住跳舞好型,點解到我跳就好似個中咗降頭咁嘅?特別係「拾回自己的態度」嗰句..........。」




鍾意就快D Share啦!