2013年12月11日 星期三

JM講霆鋒冧爆 JM,謝霆鋒,霆鋒,文詠珊,




文詠珊(Janice Man,JM)昨日與一眾韓港台型男崔始源、池珍熙、張學友、張家輝、張震及曾傳緋聞的餘文樂出席澳門活動,早前被好報踢爆JM與謝霆鋒「暗交」後,JM昨日明顯心情靚爆,更真空穿上鮮紅西裝褸大騷性感「iPad胸」,對於被追問與霆鋒的緋聞,她未見抗拒,還稱與霆鋒出席同一飯局是有共同朋友生日,更與霆鋒口徑一致:「唔講喇!係好朋友囉!我行內都好多好朋友。」問到是否熟落及Close的朋友?她竟不禁甜笑點頭,一臉冧樣!然而JM在戲中有不少動作場面,問她可有向霆鋒切磋功夫?她笑說:「我唔敢同佢打。(叫佢教你?)我都有好多導師嘅。」至於兩位韓國型男崔始源和池珍熙都表示拍戲過程開心,崔始源稱正努力學中文,想拍港產片。而新婚不久的張震則言以工作為先,暫未計劃造人。

JM講霆鋒即甜笑,但見到阿樂則唧都唔笑!

學友、池珍熙、崔始源及張震到澳門出席活動。

池珍熙

崔始源、張震

JM講霆鋒即甜笑,但見到阿樂則唧都唔笑!

學友、池珍熙、崔始源及張震到澳門出席活動。

池珍熙

崔始源、張震



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...