2014年7月2日 星期三

豬扒變索女 同一個「超女」 完全唔同樣!




【點止變臉咁簡單】豬扒變索女 同一個「超女」 完全唔同樣!

2014-07-01 20:15:00



(微博圖片)

05年參加過湖南衛視《超級女聲》嘅紀敏佳,噚日喺微博上載自拍照,佢寫住:「心情不錯就告訴你們秘密吧,這個照片是朋友送的美圖手機拍的,不用ps或修片、直接拍,喜歡的話快去買吧(如果要效果好首先要自身基礎好的情況下哦)。」

不過...好多網民都懷疑紀敏佳整容,覺得佢面尖咗、皮膚光滑咗,網民紛紛留言「認不出來了」、「下巴整的太尖了」、「換了一個人一樣啊!」其實,睇番紀敏佳以前嘅照片,面形確係比以前尖咗好多、不但包面、顴骨位仲好明顯。加上佢參加《超級女聲》時,都已經被人話形象有問題。

今日,紀敏佳喺微博作出回應:「多留點時間給自己思考和學習,只有內心的靈魂的東西才是有力量和永恆的,其他都會隨著時間流逝走遠(在你們盲目整容前我給你的話)。」



(微博圖片)



話係美圖手機影喎... (微博圖片)



之後再反擊網民。 (微博圖片)



上年12月嘅相。 (微博圖片)



今年3月嘅相。 (微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



(微博圖片)



嘩,真係好唔同樣! (微博圖片)



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...