2015年3月18日 星期三

211萬睇穿栢芝人格 向太:冇人可以控制佢 向太,陳嵐,栢芝,





其他影片:>>






【影片更新】

張栢芝自從成為票房毒藥後,真係再冇導演敢搵佢拍戲。除咗冇人睇佢做戲外,最大問題係佢經常失場、耍大牌同發脾氣。家陣連唯一敢用佢嘅向生向太,都得罪埋,遭飛出《3D封神榜》。真係得罪講句,栢芝想喺呢行撈,真係有啲難度。

向生痛斥、向太心痛,不過栢芝依然冇有怕,尋日除咗笑晒口現身上海機場,夜晚仲專登發咗個微博,仲要用咗佢同星爺喺《喜劇之王》嘅對白,「柳飄飄:喂,看,前面漆黑一片,什麼都看不到!尹天仇:也不是啦,天亮之後就會很漂亮!」共勉!

栢芝出呢個微博,應該係想話俾人知自己可以逆境自強,不過最大問題係,向太一直視星爺為眼中釘。今次栢芝竟然敢用「星爺」嚟回應向太,一個字,勇!

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...