2015年4月8日 星期三

破壞保密協議 嘉欣BB周圍爆冇男友 嘉欣,鍾嘉欣,





其他影片:>>






鍾嘉欣喺今年二月狠撇伍允龍,但原來兩人有保密協議,唔會向外講分手一事,點知嘉欣BB就多次從唔同渠道透露自己單身。

知情人士爆料,二月中嘅「藍男婚禮」鍾嘉欣同伍允龍都有出席,不過當時已經分開咗嘅兩人就完全零交流。

回歸單身行列嘅嘉欣BB上個月尾出席活動,被問到會否為男友伍允龍下廚時,佢就表明「我冇男友,只有朋友」暗示已經回復單身。

同樣係上月尾,嘉欣BB出席「影視娛樂博覽」同老友胡杏兒密密傾心事,事後對方亦喺微博話「要開心」,都好明顯

而分手後,嘉欣BB唔止多返社交生活約朋友食飯,就連工作都有起色,由Johnny Yim監製錄新歌,所以分手都係正確決定!
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...