2015年4月22日 星期三

酒店纏綿一夜 狄易達吳亞馨搵老友掩護 狄易達,





其他影片:>>






上回講到台灣艷模吳亞馨同狄易達係車上纏綿,不過光天化日,都係收歛啲好。吳亞馨嚟香港四日,狄易達當然把握時間,夜晚同女友纏綿足一夜。第二日有活動在身嘅佢,先車吳亞馨去中環,搵番做掩護嘅四眼男匯合,起碼叫有個信得過嘅人陪住,仲可以分散視線。

四眼男全程都陪住吳亞馨行街、食嘢, 四眼男雖然都有同吳亞馨係咁講,不過對方就無咩點理,只係全程密密食,齋聽。始終都唔係男友,四眼男講咩都聽唔入耳。狄易達係旺角完成活動之後,有fans要求合照,有求必應嘅佢當然冇托手踭,影完之後即時趕番去中環匯合女友。四眼男就繼續做護花使者,送吳亞馨上車,做戲要做全套,當然自己都要上埋車啦! 睇下狄易達個樣,應該以為自己可以暪天過海啦!
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...