網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年6月16日 星期二

門票極速售罄 祖兒克勤演唱會添食再開三場 祖兒,李克勤,克勤,容祖兒,



終於等到加場,係時候撲飛喇!

next 1/1 pre

正式加場海報都出埋。

next 1/1 pre

唔怪得之兩個咁開心開埋靚酒慶祝。

next 1/1 pre

下次祖兒(左)可以再瞓耐啲,咁就再有多啲好消息!

next 1/1 pre

今朝條人龍見唔到盡頭。

next 1/1 pre

今朝十點開賣,兩個鐘就售罄,厲害!

next 1/1 pre

天后容祖兒和李克勤九月將世紀合作開騷,引來一大班歌迷通宵排隊撲飛,今早演唱會門票開售,短短兩小時內迅速售罄。

由於現場有不少南亞裔朋友霸位炒飛,隨即惹來眾多歌迷不滿,打投訴電話指未能買到飛,有見及此,主辦單位決定將演唱會加開9月19日至9月21日三場演出,並會在本月18日公開發售!汲取今次經驗,主辦單位同時決定由每人可買十張飛,減至每人只可買八張飛,希望令更多歌迷買到門票。

連日來埋頭工作的祖兒自出席記者會後,一直趕拍新歌《世界真細小》MV,並在街頭拍攝夜景,又要為演唱會製作單位開會,所以一直睡到中午才醒來。祖兒笑說:「一瞓醒就喺演唱會群組收到好消息,兩個鐘就賣晒啲飛,真係好驚喜!點解可以咁快賣晒啲飛?」而克勤即講笑回應:「如果你再瞓耐少少呢,我估加場啲飛都賣埋!」

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...