2015年9月13日 星期日

網民寸佢老 48歲周海媚:難道你有不老藥? 周海媚,





其他影片:>>






「凍齡女神」周海媚1985年參選港姐後晉身娛樂圈,目前將工作重心轉往內地,定居北京12年,香港觀眾唔係成日見到佢,不過,大台近日重播1997年劇集《大鬧廣昌隆》,當中女鬼「小芙蓉」真係幾索,難怪海味又再受網民關注。

「小芙蓉」海味今日凌晨喺微博貼出三張擺甫士嘅相,留言:「我沒有胖。」有網民寫道:「但你老了。」周海媚即時回覆:「正常,難道你有不老藥?」唔少網民都大讚海味係女神,更有網民留言:「按年紀你已是阿姨,可還是禁不住叫你姐姐。」不過,有網民笑指:「都是45度角的照片,當然不胖啦!」

其實,現年48歲嘅海味早前拍內地劇《武則天》大晒逼爆上圍,海味依然保持白滑嫩肌,成功吸睛,算係保養得唔錯㗎喇!

(微博圖片)(資料圖片) 海味:我沒有胖!(微博圖片) 唔知大家覺得點呢?(微博圖片)
(微博圖片) (微博截圖) 《大鬧廣昌隆》劇照…小芙蓉…真係小芙蓉!(資料圖片)
早前拍內地劇《武則天》大晒逼爆上圍。 海味依然保持白滑嫩肌! 平時都有喺微博晒靚樣。
(微博圖片)
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...