2016年12月1日 星期四

【9月宣布已婚】網傳劉翔與吳莎斐濟行禮 __,劉翔,

恭喜!退役欄王劉翔同內地女星葛天喺2014年9月結婚,但婚姻只係8個月就玩完,兩人喺2015年5月時被爆已離婚!而今年1月劉翔終於喺微博認與吳莎相戀!到9月劉翔承認與兩人已經結婚,極速咁結婚、離婚、再婚,真係快到好似劉翔跨欄一樣。冇理由就咁宣布咗就算,劉翔都好識做,為吳莎準備咗個海灘婚禮,今日網上流傳兩人早前飛到斐濟補行婚禮嘅照片,當時天公不作美,天色有點灰暗,穿上露背婚紗的吳莎與西裝骨骨的劉翔交 ...




其他影片:>>






恭喜!

退役欄王劉翔同內地女星葛天喺2014年9月結婚,但婚姻只係8個月就玩完,兩人喺2015年5月時被爆已離婚!而今年1月劉翔終於喺微博認與吳莎相戀!到9月劉翔承認與兩人已經結婚,極速咁結婚、離婚、再婚,真係快到好似劉翔跨欄一樣。

冇理由就咁宣布咗就算,劉翔都好識做,為吳莎準備咗個海灘婚禮,今日網上流傳兩人早前飛到斐濟補行婚禮嘅照片,當時天公不作美,天色有點灰暗,穿上露背婚紗的吳莎與西裝骨骨的劉翔交換戒指及情深一吻,而最特別嘅係,兩人都穿上當地的傳統服飾留影。

據知,今次劉翔吳莎行禮非常低調,只係邀請少數親戚好友出席。

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...