2018年3月16日 星期五

陳思行讚到上天捧李笑男超越開心少女組 __,

Zoe第一次拍戲就可以同勝利合作,真係令人羨慕!女新人李笑男(Zoe)獲導演陳思行(前名:陳加玲)賞識,第一次演戲即與韓國男團BigBang成員勝利有 ...


Zoe第一次拍戲就可以同勝利合作,真係令人羨慕!


女新人李笑男(Zoe)獲導演陳思行(前名:陳加玲)賞識,第一次演戲即與韓國男團Big Bang成員勝利有感情線,她坦言感覺受寵若驚,而陳思行則深信Zoe一定會比當年的「開心少女組」更令觀眾受落。

想多方面發展

Zoe擁有一張模特兒面孔及170cm高挑身材,初涉影壇的她說:「我之前喺英國讀時裝,從未拍過戲,演出經驗只係影過啲硬照,但我好想挑戰自己,多謝導演畀機會,我喺戲中暗戀勝利,現實中我都好鍾意Big Bang,我起初都緊張,但好幸運,大家都對我好好,今後我都想朝演員方向發展,會去學戲,因為平時我都有做運動,做打女我都OK㗎!」

驚為天人

導演陳思行對Zoe處女演出讚不絕口,她說:「我初初見到佢,感覺驚為天人,佢好啱做戲入面嗰個心地好、人又靚嘅角色,所以就算佢冇演戲經驗,我都搵佢演。(有信心佢可以好似當年開心少女組咁成功?)肯定佢咁靚女,身材又好,係充滿正能量嘅一個美少女,比起我做新人時更犀利,我冇演技,但佢有嘛!」

化妝:Eddy Liu

髮型:Him Ng

李笑男Profile:

出生:1988年6月9日

身高:170cm

體重:50kg

學歷:London College of Fashion

嗜好:網球、芭蕾舞、音樂、攝影、旅行

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...