2018年4月30日 星期一

因為爭買豪宅 李克勤同宣萱變好友 __,克勤,宣萱,李克勤,

雖然心頭好畀李克勤買咗,不過最後宣萱反而同克勤做咗好朋友。李克勤出任電台嘉賓主持,請來好友宣萱一齊做節目,克勤稱當年有一齊拍過電視劇,但講到兩人相熟都 ...


雖然心頭好畀李克勤買咗,不過最後宣萱反而同克勤做咗好朋友。


李克勤出任電台嘉賓主持,請來好友宣萱一齊做節目,克勤稱當年有一齊拍過電視劇,但講到兩人相熟都是因為成為了鄰居,宣萱自爆當年克勤的寓所是她的Dream House:「我鍾意佢嗰間屋㗎,當時亦係自己人生目標,點知個地產經紀話克勤買咗。」克勤表示:「當時我都係呀,之前有睇過間屋,但太貴冇買,後尾到沙士先買到。」

而克勤和宣萱外,還有汪明荃(阿姐)都是兩人的鄰居,主持之一的嘟嘟鄭裕玲謂:「嗰時無綫喺係清水灣,我記得阿姐好似做一個台慶騷,因為綵排時中間空咗一個時間,佢就去咗睇一個新樓盤,咁就買咗嗰到。」克勤表示那段和阿姐和宣萱做鄰居的日子很開心:「嗰時好玩㗎,三個人唔使約,得閒就食飯,阿姐成日都會整嘢食,包餃子,好好玩。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...