2019年12月6日 星期五

46歲森美住家好男人 愛妻號難得放閃即被老婆禁止 __,森美,

46歲森美住家好男人  愛妻號難得放閃即被老婆禁止
平日講嘢鬼馬風趣,森美另一面仲係住家好男人,2000年同Lancelot結婚後,兩公婆都好少高調放閃,但人人都知佢哋恩愛到不得了。二人育有一子一女,大 ...




平日講嘢鬼馬風趣,森美另一面仲係住家好男人,2000年同Lancelot結婚後,兩公婆都好少高調放閃,但人人都知佢哋恩愛到不得了。二人育有一子一女,大仔今年已經16處,阿女都13歲,絕對係個幸福家庭。

撰文、圖片:東方新地



森美老婆愛低調難得放閃即被老婆禁止

知道老婆愛低調,愛妻號森美入行初期極少談及妻兒,不過識佢嘅人都知道佢哋夫妻一直都好恩愛。結婚接近20年,囝囡都大個,森美都開始多咗喺幕前講家庭事。

今年六月森美在IG上載同老婆合照放閃,不過事後就坦然老婆唔畀佢再放相,第一次可能亦成唯一一次公開合照!
今年六月森美在IG上載同老婆合照放閃,不過事後就坦然老婆唔畀佢再放相,第一次可能亦成唯一一次公開合照!

老婆愛低調,愛妻號森美入行初期極少談及妻兒,直至近年仔女開始大,又唔太抗拒因爹哋而曝光,森美先開放態度多咗提老婆及仔女。


早前更開心自爆, 16歲兒子曦樂在英國會考(GCSE)取得11個A,13歲女兒曦童亦愛創作,森美坦言為一對仔女感到驕傲!

夫婦二人皆不拘小節貼地生活企街吃串燒

多年來keep 住索的森美嫂Veronica (陳雅嫻),日前,打扮樸素一個人到九龍城買嘢,更不拘小節企街吃串燒。森美亦到盡顯廿四孝老公兼老竇身份,一支公去買餸,絕對係住家好男人。



生了兩個,大仔已 16 歲的森美嫂無論身形,打扮都如少女一樣,難怪森美要努力操弗自己去襯索老婆!

平日講嘢鬼馬風趣,森美另一面仲係住家好男人,日前在電台收工,就去咗買栗子同花生,睇嚟係幫老婆買料煲靚湯!


當日森美相當忙碌,買完餸,又約咗朋友去電單車舖買倒後鏡。

之後森美又去咗幫新買的Benz黐太陽玻璃紙,搞咗個幾鐘,再駕車載友 人一齊返寓所,泊低車後,森美再替電單車換倒後鏡,忙到一腳踢。

來源 source: http://www.nmplus.hk
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...