2013年11月27日 星期三

吳卓羲咀埋阿婆 吳卓羲,MF,




投入咀

劉思希冇啷口冇𡁻香口膠,吳卓羲就瞌埋眼咀埋去,睇佢個樣又好似幾冧喎!

FBI

吳卓羲咀埋阿婆

無綫劇俾觀眾插老土犯駁甩漏多,不過一日未有得睇 HKTV,一日都要繼續捱低質劇集。

前排吳卓羲為新劇《忠奸人》開工,同場有 11年港姐劉思希。有傳劉思希深得監製王心慰重用,特登安排佢做唱 K女友,仲有場街頭激咀戲。有得咀女固然開心,當晚唱 K仲錫一送一添!話說劇情講佢咀劉思希之前,劉思希先要幫一個婆婆人工呼吸,係堅嘴對嘴嗰種,導演嗌 cut之後,直接就拍唱 K同女友錫錫戲分。本來劉思希好貼心話去啷口先,但唱 K竟然好 man咁話:「唔使!直接嚟啦!」就係咁,唱 K就同婆婆間接啜啜,唱 K真係專業喇!

咬上唇

打完茄輪都未夠喉,唱 K再輕輕咬住女友個上唇,好肉緊喎!

劉思希係 11年落選港姐,今次有機會做唱 K女友,有運行㗎!

救阿婆

婆婆暈倒,劉思希幫手急救做人工呼吸,諗都冇諗,即刻一嘢咀落去,冇借位㗎!

另一日外景,吳卓義同跛腳郭晉安拍對手,今次冇得咀港姐同婆婆喇!



鍾意就快D Share啦!