2014年2月21日 星期五

[忽然1周 969] 蘇玉華甜蜜互陪 蘇玉華,MW,




蘇玉華同潘燦良拍拖行街街,兩人有商有量,幸福滿瀉。

媽咪姐

蘇玉華甜蜜互陪

作為好戲之人嘅蘇玉華,近來已經好少拍劇。睇番阿蘇近年所拍過嘅劇集,除咗啱啱播完冇耐嘅《 On Call II》之外,再對上一套已經係 09年嘅事。點解會咁嘅?事關阿蘇有個做舞台劇嘅男友潘燦良,所以咪一齊專注舞台劇囉。

其他影片

其實阿蘇同潘燦良已經拍拖多年,好老夫老妻 feel,呢日我哋又見到佢哋兩個連體嬰去行街。大家知唔知男女拍拖最驚咩?咪就係 shopping囉。阿蘇血拼時,男友戇居居隨時 stand by。不過女友睇完,就到男方睇嘞。而阿蘇就……惟有自己一個人猛篤電話囉。

男友 shopping shop得興起,左試試、右試試,好開心,阿蘇好有耐性,企埋一邊篤電話。

shopping可能會悶親對方,但捱過之後,咪可以繼續 sweet sweet囉!

其他影片


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...