2014年8月18日 星期一

泰妍BB不慎走光 粉絲力撐係打底褲 泰妍,Jessica,




【韓流】泰妍BB不慎走光 粉絲力撐係打底褲

2014-08-18 08:00:00



着住條白色短裙嘅泰妍,被拍下低炒照,點知就不慎走光。

韓國女團少女時代係唔少宅男心目中嘅女神,如果女神失手走光,班宅男都會好鬼心痛。

好似大前日少時喺首爾擔任「SM town live」嘅表演嘉賓,當時着住條白色短裙嘅泰妍,就被拍下低炒照,點知一個唔小心就搞到走光,佢嗰張走光相仲係網上流傳,不過有粉絲就話以少時咁小心,冇理由會走光,仲話泰妍BB裡面所着嘅應該係白色打底褲,而唔係內褲喎。

至於由泰妍、徐玄同Tiffany另組嘅小分隊「TTS」,佢哋會喺下周一推出新節目《The TaeTiSeo》,日前電視台公開預告片,唔少粉絲都大讚十分期待,亦相信三人會擦出火花。



TTS會喺下周一推出新節目《The TaeTiSeo》。



呢張疑似走光照喺網上流傳。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...