2016年7月5日 星期二

陳敏之佗仔:敏之佗4個月身孕開工 自爆開胃又精神 __,陳敏之,

森美個樣,好似仲興奮過陳敏之喎。懷孕四個月的無綫藝人陳敏之為無綫節目《Sunday好戲王》錄影,穿着短裙、平底鞋的敏之接受眾人祝福,坦言現時開胃番,人也精神很多,又謂之前懷孕頭三個月時經常感到疲倦。預產期十二月的她,笑言自己很喜歡聖誕節,現時收到的聖誕禮物,是一個小王子,她又指老公William正諗緊兒子名字,英文名就由伍詠薇哥哥「英文補習天王」Richard負責改。問到買了BB床未,敏之說:「媽 ...


森美個樣,好似仲興奮過陳敏之喎。

懷孕四個月的無綫藝人陳敏之為無綫節目《Sunday好戲王》錄影,穿着短裙、平底鞋的敏之接受眾人祝福,坦言現時開胃番,人也精神很多,又謂之前懷孕頭三個月時經常感到疲倦。預產期十二月的她,笑言自己很喜歡聖誕節,現時收到的聖誕禮物,是一個小王子,她又指老公William正諗緊兒子名字,英文名就由伍詠薇哥哥「英文補習天王」Richard負責改。

問到買了BB床未,敏之說:「媽媽話七個月後先好買,唔使心急,依家專心安胎,想食乜就食乜。(減少工作?)停咗拍劇,其他簡單工作都會接,老公都唔反對我工作,認為大肚婆郁吓都係好事,我會身痕,喺屋企留唔到咁耐,我係工作狂,唔排除生B前一個月都做緊嘢,只要大家唔介意我肥嘟嘟就得。」

做唔到楊怡姊妹

拍劇後才發現懷孕的她,坦言回想起頓覺牙煙,因為當時自己周圍跳、兼且亂食嘢,她說:「本身我應承咗楊怡做姊妹,但依家做唔到,所以等佢快啲再搵人,未夠三個月都話畀楊怡知!」問到好姊妹梁烈唯的太太Tina是否有了BB時,她表示要等他們自己公布。而森美影相時,亦有摸敏之的肚,又指BB將來一定像敏之一樣擁有長腿。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!