2017年8月23日 星期三

網友力撐Celine話已投下神聖一票 __,Celine,

網友反對MelB批評留言力撐Celine。9歲「香港小巨肺」譚芷昀(CelineTam)剛在才藝比賽真人騷《全美一叮》(America'sGotTal ...


網友反對Mel B批評留言力撐Celine。

9歲「香港小巨肺」譚芷昀(Celine Tam)剛在才藝比賽真人騷《全美一叮》(America's Got Talent)半準決賽的表演被評判之一的Mel B批評指他揀錯歌,而事後網友紛紛在社交網留言狂插Mel B力撐Celine。有網友留言說:「佢得9歲,佢應該唱乜啫...小恐龍班尼(Barney)嘅兒歌?」亦有網友留言:「我好希望呢位小朋友可以晉身下一圈。」更有不少網友留言指已投Celine一票。不過亦有網友批評Celine的表演並指需要再努力才可擊敗同齡大熱女參賽者Angelica Hale。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!