2017年10月23日 星期一

黃依汶要老公陳國坤Gel頭同着西裝瞓 __,陳國坤,

黃依汶單拖現身慶功宴。藝人陳國坤監製的網劇《反黑》假九龍灣舉行慶功宴,身為主角的陳國坤因身在橫店拍戲,而陳小春則忙於拍攝內地親子節目,所以他們沒有有出 ...


黃依汶單拖現身慶功宴。


藝人陳國坤監製的網劇《反黑》假九龍灣舉行慶功宴,身為主角的陳國坤因身在橫店拍戲,而陳小春則忙於拍攝內地親子節目,所以他們沒有有出席。在劇有份演出的陳國坤太太黃依汶有現身慶功宴,她搞笑謂:「我老公喺屋企唔多打扮嘅,但今次角色造型好型,我依家同佢講叫佢Gel頭同着西裝瞓,我依家係佢粉絲!」

黃依汶透露下星期待陳國坤返港,他們會帶同囝囝到新加坡旅行:「我老公唔接離港超過1個月嘅工作,佢話囝囝3歲前要多啲陪吓,又話驚有朝一日囝囝同佢FaceTime得多,以為電話就係爸爸。(再生?)等囝囝3、4歲先再諗,因為已經唔係好夠時間畀佢嘞。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...