2017年10月23日 星期一

砧板當滑鼠墊 霆鋒用電腦都要喺廚房 __,霆鋒,數碼新聞,電腦,謝霆鋒,

霆鋒用電腦開工都要喺廚房。藝人謝霆鋒一向都熱愛煮嘢食,不時都研究唔同嘅美食。霆鋒唔單止希望為大家提供唔同嘅美食,仲希望「鋒味」可以成為可靠嘅美食品牌, ...


霆鋒用電腦開工都要喺廚房。


藝人謝霆鋒一向都熱愛煮嘢食,不時都研究唔同嘅美食。霆鋒唔單止希望為大家提供唔同嘅美食,仲希望「鋒味」可以成為可靠嘅美食品牌,令人食得放心。而霆鋒早前成立咗計劃「鋒助人生」,同唔同基金合作開設咗一個平台,讓大家畀意見,將構思變做產品,喺其網上平台幫大家實現,認真有意思!

呢日霆鋒就喺社交網同網友分享多張用緊電腦工作嘅相,見到霆鋒一副認真工作嘅樣子,真係迷死人呀!不過網友發現咗個亮點,係霆鋒將砧板變滑鼠墊咁用,認真有創意,網友話霆鋒真係好鍾意廚房,就連工作都要喺廚房。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...