2017年11月14日 星期二

佘詩曼靚股好吸引 黃浩然曹永廉輪住轉發 __,黃浩然,浩然,佘詩曼,曹永廉,黃浩,

佘詩曼靚股好吸引黃浩然曹永廉輪住轉發昨日佘詩曼在其微博上載一張泳照,照片見到穿著比堅尼泳衣的阿佘背著鏡頭,由低角度拍攝展示其背部線條兼靚股。早前佘詩曼 ...


  • 佘詩曼靚股好吸引 黃浩然曹永廉輪住轉發


  • 昨日佘詩曼在其微博上載一張泳照,照片見到穿著比堅尼泳衣的阿佘背著鏡頭,由低角度拍攝展示其背部線條兼靚股。早前佘詩曼同黃子華合作的《棟篤特工》發佈宣傳海報,入面有個女士大騷美腿兼臀部,當時阿佘話不是由她親身上陣,更話︰「我個股靚啲!」

    究竟阿佘係咪「優質股」呢? 單係黃浩然同曹永廉爭住轉發就知阿佘絕對夠晒吸引力。不過,壹仔就比較好奇呢張相係由邊個揸機呢?

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...