2018年3月6日 星期二

好害羞!吳沚默浸溫泉晒香肩 __,吳沚默,

佢話今次冇乜人佢先可以留倩影。女星吳沚默早前到台灣花蓮探望作家朋友,順道在當地浸溫泉,大騷香肩,她說:「台灣浸溫泉可以着泳衣,又冇乜人,所以先可以影相 ...


佢話今次冇乜人佢先可以留倩影。


女星吳沚默早前到台灣花蓮探望作家朋友,順道在當地浸溫泉,大騷香肩,她說:「台灣浸溫泉可以着泳衣,又冇乜人,所以先可以影相。日本唔可以着泳衣,會有少少怕醜!」又笑言今次只是露膊頭,不算太性感。

提到花蓮早前發生地震,她表示地震當日已離開當地:「有朋友住喺大廈裏面,地震後佢唔敢留喺台灣,即刻返香港,過完年先返去。」她希望旅客不要因害怕發生地震而不敢到當地旅遊,並建議入住只有數層的民宿,感覺較安全。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...