2018年9月4日 星期二

工藤佑采:黃心穎被咒同馬國明分手 岑杏賢竟然讚好! __,岑杏賢,工藤佑采,心穎,馬國明,黃心穎,

呢單嘢好複雜!落選港姐工藤佑采被指黑面hea跳引來負評,師姐黃心穎指佢態度差,但就引來工藤佑采喺網上「爆seed」開火反擊,掀起罵戰!點知「一波未平一 ...


呢單嘢好複雜!


落選港姐工藤佑采被指黑面hea跳引來負評,師姐黃心穎指佢態度差,但就引來工藤佑采喺網上「爆seed」開火反擊,掀起罵戰!

點知「一波未平一波又起」,日前黃心穎喺社交網上載咗一張日落靚相,其中一位網民就喺下方留言:「祝福你同馬國明分手,祝福」其後更有網民留意到港姐岑杏賢都有讚好呢則留言,即引起大批網民討論!雖然事後岑杏賢對該留言嘅讚好已被刪走,但早就畀其中一位以工藤佑采照片做頭像嘅用戶截圖,並轉發兼留言:「『祝福你同馬國明分手』留言,岑杏賢Jennifer都按LIKE,好嘢,證明TVB同事都想你地散,你不信可以睇吓,個留言已經有一百多個人讚,你形象插水啦。」

岑杏賢接受東訪問時表示:「我真係錯手唔小心撳咗一啲唔知咩嘅Post,好在有個網民同我講呢件事,我即刻打畀心穎同佢講唔好意思,好在本身同佢都好熟,佢都冇誤會呢件事。自己事後Unlike番呢個comment。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...