網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年10月12日 星期五

【膽你有冇?】全港首個喪屍館 Super Girls落場試玩嚇餐飽 __,Super Girls,

適逢萬聖節,人人扮鬼扮馬,今年荃灣海濱廣場就搞左個佔地超過5萬呎既《DeadRising》,以K房、溜冰場、洗衣房及超市等,香港人日常生活的地方作主題 ...




適逢萬聖節,人人扮鬼扮馬,今年荃灣海濱廣場就搞左個佔地超過5萬呎既《Dead Rising》,以K房、溜冰場、洗衣房及超市等,香港人日常生活的地方作主題既實景喪屍館。

岩岩出完新歌既Super Girls就提早黎個哈佬喂,搶先去試玩,五個女仔嗌到失晒聲,仲不停同喪屍selfie,想知佢地有幾驚,就去片睇下啦。

立即下載Apps,隨時隨地睇盡時政專題、深度偵查、娛樂熱話!

按此連結:http://bit.ly/next28app

鍾意就快D Share啦!