2019年5月22日 星期三

薛世恒冇避忌約新娘子飯敍 __,薛世恒,

薛世恒坦言與法拉再見亦是朋友,祝福對方找到幸福。
薛世恒冇避忌約新娘子飯敍曾經默認當年為離婚一事而喊過的Neway太子爺薛世恒,對前妻陳法拉報喜已婚,他再次送上祝福。剛從北京工作返港的他,昨日受訪時說 ...


薛世恒冇避忌約新娘子飯敍

曾經默認當年為離婚一事而喊過的Neway太子爺薛世恒,對前妻陳法拉報喜已婚,他再次送上祝福。剛從北京工作返港的他,昨日受訪時說:「嘩!恭喜佢,我唔知邊日。(傳短訊畀法拉?)返到屋企傳短訊畀佢,送祝福係最適合,恭喜佢!希望佢搵到幸福。」

他坦言不清楚法拉幾時會返香港,未知屆時有否機會見面,他說:「如果有一日,大家喺同一個城市會聯絡食飯,唔會避忌,我哋真係做到朋友。」






鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...