2019年6月29日 星期六

金剛:女友畀埋求婚貼士!金剛見晒家長準備做老襯 __,金剛,

金剛女友話求婚一定要畀金剛搞喊,先可以成功!藝人金剛與擁有34D火辣身材的「國光女神」梁云菲(Nana)今年4月公開戀情後,經常網上放閃,早前他帶女友 ...


金剛女友話求婚一定要畀金剛搞喊,先可以成功!


藝人金剛與擁有34D火辣身材的「國光女神」梁云菲(Nana)今年4月公開戀情後,經常網上放閃,早前他帶女友來港,順道見老友記,大家對Nana有讚無彈,一致睇好二人。金剛日前受訪時,被問到一眾好友睇好,會否想快些拉埋天窗?他承認已有結婚計劃:「佢就快29歲,希望佢30歲前能夠做到呢件事。」

其實兩人已見過雙方親友,Nana更甜到漏表示父母很喜歡金剛,已過了「見家長」一關,她隨時嫁得,只要金剛求婚即可!金剛卻笑着踢爆:「佢有要求㗎,求婚我一定要搞喊佢,先可以成功。(婚禮打算點搞?)求咗婚先」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!