2019年6月29日 星期六

溫碧霞:溫碧霞寫真出爐!老公睇完話… __,寫真,溫碧霞,

溫碧霞捐80本寫真做善事。藝人溫碧霞出席以擂台為主題的慈善晚宴,她表示與名媛趙曾學韞是好朋友:「好欣賞佢,嚟學嘢做慈善,都可以提醒吓大家要多啲幫助小朋 ...


溫碧霞捐80本寫真做善事。


藝人溫碧霞出席以擂台為主題的慈善晚宴,她表示與名媛趙曾學韞是好朋友:「好欣賞佢,嚟學嘢做慈善,都可以提醒吓大家要多啲幫助小朋友。(因為自己有小朋友都想人多啲關心小朋友?)其實我好細個已經鍾意做慈善,因為幫到人好開心。」講到捐了80本寫真做慈善拍賣,問到希望籌得多少錢?她說:「冇所謂,都係心意,希望大家幫助小朋友。」講到老公都有來,她說:「佢都好有愛心,一齊嚟支持。(佢會上台打拳?)唔會,嚟到參與就OK。問到老公睇了她的寫真集未?她說:「今日新鮮出爐,就送咗畀佢,佢都有讚啲相好靚。(佢有冇幫手揀相?)冇呀,之前唔畀佢睇,想畀佢驚喜。(囝囝有冇睇過啲相?)有呀,佢都話好靚,其實佢哋都有嚟塞班島探班,見到佢哋鍾意我都好開心。」問到老公可介意她性感?她說:「佢不嬲都覺得我好性感,佢都接受到呢個尺度。(會唔會呷醋?)今次呢本書我好鍾意,啲相好靚,文字都寫得好好。(佢驚你畀人睇蝕?)唔會。」

可有想過會成為今年寫真集的主打,她笑言冇諗。提到羅霖都有出書,外界將兩位美魔女比較?她說:「佢好似出美容書,唔一樣嘅,唔需要比較,每人有自己嘅美感,我從來都唔同人比較。」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!