2019年8月1日 星期四

羅志祥:8個字示愛 40歲羅志祥攬實周揚青放閃 __,周揚青,羅志祥,

好事近?台灣歌手羅志祥(小豬)同內地網紅周揚青拍拖幾年,一向愛得低調嘅佢哋,趁住小豬踏入40歲嚟個大改變,佢喺社交網除咗甫出攬到實嘅合照之外,仲寫咗八 ...


好事近?


台灣歌手羅志祥(小豬)同內地網紅周揚青拍拖幾年,一向愛得低調嘅佢哋,趁住小豬踏入40歲嚟個大改變,佢喺社交網除咗甫出攬到實嘅合照之外,仲寫咗八個字嘅愛的告白認真冧到爆!

小豬喺IG話原本諗住同家人簡簡單單食過飯過生日,點知返到屋企收到大驚喜:「本來只是想跟家人簡單吃個飯來度過自己的生日,結果一回到家打開了門,卻發現了一個大驚喜,我是真的被嚇到了!這天衣無縫的搭配計劃真的太強了,謝謝你自己偷偷策劃這一切,也謝謝媽媽為我煮的生日餐,謝謝朋友們為了要騙我瞎掰了很多善意的謊言,不管怎樣,我真的很開心,愛你@gracechowwwww,我人生第2個20歲開始了,所有的一切都要好好的加油!」小豬罕有咁公開向周揚青示愛,除咗認定女友嘅地位之外,好有可能結婚計劃都已經進行緊!

而周揚青亦喺社交網發文話多謝一班朋友幫佢守秘密搞呢個慶生Party,仲話係第一次見到羅志祥完全唔知情被騙,佢仲喺小豬嘅Po度以女主人身份留言:「即使有一天我都老了,你在我心中也永遠都是那個我要疼一輩子的【20歲的小朋友】~以後還會陪你過第三…第四…第五個20歲!愛你。」兩個都玩到咁高調,唔知幾時會有結婚喜訊傳出?

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...