2019年11月1日 星期五

陳山聰:陳山聰婚宴 胡定欣晒低胸晚裝 __,胡定欣,陳山聰,

胡定欣同胡蓓蔚出席陳山聰婚宴。藝人胡定欣與胡蓓蔚出席陳山聰婚宴,定欣黑色晚裝性感低胸上陣,相當重視今晚場合,她坦言心情興奮昨晚亦瞓唔着:「我哋又係新郎 ...


胡定欣同胡蓓蔚出席陳山聰婚宴。


藝人胡定欣與胡蓓蔚出席陳山聰婚宴,定欣黑色晚裝性感低胸上陣,相當重視今晚場合,她坦言心情興奮昨晚亦瞓唔着:「我哋又係新郎哥嘅兄弟、又係姊妹身份,我同佢又住同一條邨,大家識咗好久,由2004年電視劇《大唐雙龍傳》開始至今,由同事、跑友變為依家嘅知己,見佢搵到一輩子至愛,都好開心。」旁邊胡蓓蔚稱看山聰讀誓詞的片時很感動:「我都眼濕濕,我見山聰讀到口窒窒,平時讀稿都唔會口窒。(今朝觀禮?)冇,要返工,今日係山聰大日子,佢都要用長時間裝身,佢貪靚嘛!(幫手?)會幫手做接待同收人情仲會做埋司儀。」
---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!