2014年4月9日 星期三

[FACE 359] 徐子淇韓妝速成班 徐子淇,MF,




早前徐子淇出席一個活動時,染金頭髮加超黑眼線,果然好重韓味!

FBI

徐子淇韓妝速成班

千億新抱徐子淇一向深居簡出,喺屋企除咗湊仔同照顧老公之外,仲有乜做? FBI收到風,原來李太好鍾意睇韓劇,早排勁迷《來自星星的你》,又覺得全智賢啲化妝勁靚,於是乎就搵咗位星級化妝師 Meegan,上門教佢韓式化妝喇!

教徐子淇化韓妝嘅老師 Meegan喺圈中頗出名,好多女明星都係佢客仔, FBI問過佢係咪教徐子淇化妝,佢就話:「唔方便透露!」

聽講子淇好畀心機學,不過佢上月尾出席活動時就好謙虛咁同 FBI講:「係呀,不過我嫌自己化得唔夠好,所以出嚟活動都係叫化妝師幫我化。」你咁靚又咁有錢,叫全智賢飛過嚟幫你化都仲得



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...