2014年5月7日 星期三

[FACE 363 外地娛樂] 彭于晏誠品護媽 MF,




Eddie連柯打嘅工作都一手包辦埋,媽咪就乖乖企喺隔籬等食,果然係孝順仔。

FBI

彭于晏誠品護媽

早排 FBI放咗幾日假,去咗台北唞唞。有一晚落咗信義區新開嘅誠品旗艦店朝聖,點知就畀 FBI撞到星,仲係撞到高大靚仔嘅彭于晏( Eddie)。呢日 Eddie原本諗住拖實媽咪慢慢逛嚇商場,不過咁有星味嘅外形,反而吸引愈來愈多途人上前集郵。為避免媽咪受到騷擾, Eddie對於粉絲嘅要求都統統 say no。最後, Eddie見媽咪好似有啲肚餓,就由媽咪繑實佢落去地庫嘅美食廣場,買咗杯雪糕俾媽咪食,乖仔!

被粉絲發現後, Eddie為免打擾媽咪行街雅興,二話不說衝落地庫,媽咪仲繑實阿仔隻手,睇得出母子感情好好。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...